De Jacobuskerkgemeente telt weinig jongeren, maar voor de kinderen en jongeren die er zijn doen wij ons uiterste best een aantrekkelijke kerk te zijn. Er is een werkgroep, die enkele keren per jaar bij elkaar komt, en die nadenkt over alle activiteiten die we als kerk voor de jeugd kunnen organiseren, zoals een speurtocht in de kerk, deelname aan Sirkelslag, themagesprekken in de pastorie, etc.

Tijdens de diensten op zondagmorgen is er geen kindernevendienst. Op kerkelijke feestdagen streven wij er wel naar om kindernevendienst aan te bieden.

Op elke eerste zondag van de maand is er Kinderkerk; de kinderen hebben dan een eigen programma in het Tichelhoes. De ouders van de kinderen worden hierover per mail geinformeerd. Wil je je kind hiervoor aanmelden? Van harte welkom natuurlijk! Geef het door per mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de jeugd van 12-16 jaar is er de groep "Jacobus4youth". Onder leiding van ds. Jan Bos komen zij regelmatig bij elkaar voor gesprek en ontmoeting.

Voor de jongeren van 17-25 jaar is er de groep "Jacobus4you". Dit is voor uit- en thuiswonende jongeren. Een paar keer per jaar komen zij op zondagmiddag bij elkaar o.l.v. ds. Jan Bos.

Verdere informatie is bij hem te krijgen.

 

Eerstvolgende viering

Actie Kerkbalans

Download de Collecte App

qr cvk