Vredesweek

vredesvlag kopie

Van 19-26 september is de jaarlijkse vredesweek. Daar besteden we in Rolde veel aandacht aan, maar door onderbezetting en ziekte in de werkgroep “Rolde voor Vrede” is het programma helaas minder groot dan anders. Wat wel doorgaat is de vlaggenactie. We vragen u en jou allemaal om de vredesvlag uit te hangen in die week. Als u er nog geen één hebt kunt u die aanschaffen bij Peter Visser  (€ 17,50). Graag even mailen met hem: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 26 september is er ’s morgens een vredesdienst, waarin moslim Enis Odaci uit Hengelo is uitgenodigd om met ds. Jan Bos de dienst te leiden. Hij heeft in 2017 onze gemeente bezocht en daar een stuk over geschreven in een boek (“Spiegelreis”) dat gaat over de verhouding islam-christendom. Hij heeft destijds aangeboden een keer (mede) voor te gaan in een dienst. 

Op dezelfde zondag komt de bekende columnist Stevo Akkerman van dagblad Trouw naar Rolde om op de Zinnige Zondagavond te spreken over Vrede. De avond begint om 19.30 uur. Entree 8 euro (graag contant betalen). Opgave via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Janny Timmerman)

stevo 2

Eerstvolgende viering

Actie Kerkbalans

Download de Collecte App

qr cvk