qr cvk

Givt – een moderne manier van collecteren

GIVT

De huidige situatie

Elke zondag wordt er tijdens de kerkdienst gecollecteerd. In verband met corona gaan de collectezakken deze tijd niet rond maar staan ze nu bij het uitgaan van de kerkdienst onder de toren;  één voor de diaconie en één voor de kerk. Daar kunt u contant geld of collectemunten geven. Ook is het natuurlijk mogelijk om van huis uit geld over te maken naar het rekeningnummer van de Diaconie NL54RABO0356000044 t.n.v. Diaconie Jacobuskerkgemeente te Rolde, onder vermelding van de naam van de collecte waarvoor uw bijdrage is bedoeld. Of naar het rekeningnummer NL29RABO0356041816 van de Jacobuskerkgemeente  t.n.v. het College van Kerkrentmeesters.

Een extra mogelijkheid: geven met de Givt-app op uw mobiele telefoon 

Het College van Kerkrentmeesters en de Diaconie bieden nu een extra manier aan om te geven aan de collectes van onze Jacobuskerkgemeente. Het gaat hier om een zeer eenvoudige manier van geven met behulp van uw mobiele telefoon. Veel andere kerkgenootschappen maken hier al gebruik van en de ervaringen zijn bijzonder positief!

De Givt-app is te vinden in de app-store van uw telefoon. Wanneer u de app download op uw telefoon kunt u zowel in de kerk als vanuit huis uw donatie doen aan de collectes van onze Jacobuskerk. Heel handig! Vooral in deze periode waarin niet iedereen naar de kerk kan komen. De collectedoelen van de Jacobuskerk blijven steeds een week geldig, van vrijdagmorgen 09:00 uur (wanneer de nieuwsbrief wordt rondgestuurd) tot de volgende vrijdagmorgen. U kunt dus een week lang geven voor de collectes!

Met de Givt-app kan je op verschillende manieren geven, zowel tijdens of bij het uitgaan van de kerkdienst als vanuit huis. Een van die manieren is door met uw mobiele telefoon een QR code te scannen die speciaal is aangemaakt voor onze Jacobuskerkgemeente. Deze code vindt u rechtsboven bij dit artikel.

Meer uitleg over de Givt-app en het geven van een digitale gift vindt u als u klikt op 'collectes' in de gele kolom.

Eerstvolgende viering

  • Viering Jacobuskerk, 06 dec 2020 10:00 uur 2e ADVENT Reserveren van een zitplaats via de knop op deze website

Dienst bijwonen? Hier reserveren!

Download de Collecte App

qr cvk