dorpssoep krul 1EERSTVOLGENDE ALTERNATIEVE DORPSSOEP: DONDERDAG 18 juni 2020 

AANMELDEN VIA TEL. 06-10240491 MET NAAM EN ADRES

SOEP WORDT (KOUD) THUISBEZORGD MET HET VERZOEK HET ZELF OP TE WARMEN EN ROND 18 UUR AAN TAFEL TE GAAN. WE ZIJN DAN IN GEDACHTEN MET ELKAAR VERBONDEN.

volgende data in 2020:

donderdag 17 september, 15 oktober, 19 november, 17 december

"Dorpssoep" is een landelijk initiatief, bedoeld om door middel van "samen soep eten" de verbondenheid te vergroten. In Rolde heeft de diaconie van de Jacobuskerk dit initiatief opgepakt. De try-out vond plaats op donderdag 15 februari 2018. 

Sindsdien komen we elke derde donderdagavond van de maand bij elkaar, behalve in de maanden juli en augustus, om samen gezellig  soep te eten in het Tichelhoes in Rolde (Hunebedweg 13a) en soms in de Boerhoorn. Er zijn altijd twee verschillende soepen (waarvan eentje zonder vlees) met (stok)brood en boter en een (eenvoudig) dessert. Vanaf 17:30 uur zijn de gasten welkom en om 18:00 uur wordt de soep opgediend. Rond 19:30 uur is het 'samen soepen' weer afgelopen. 

Belangstellenden moeten zich van te voren aanmelden. Dat kan door te bellen naar: 06-10240491 (Kieneke Janssens) of hun komst aan één van de vrijwilligers door te geven. Ook dieetwensen kunnen worden doorgegeven, net als eventuele vervoerswensen. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld, want daarmee kunnen de inkopen en onkosten worden vergoed.

Meer informatie over het initiatief van Dorpssoep is te vinden op www.dorpssoep.nl en meer informatie over Dorpssoep Rolde is te krijgen bij Janke van Wijncoop: 0592-243426

 

 

 

Eerstvolgende viering

Geen weer te geven evenementen

Dienst bijwonen? Hier reserveren!

Digitale collecte

digitale collecte  

Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen.

Klik hier om bij te dragen