kerk in sneeuwJacobuskerstmarkt voor Goede Doelen: iets halen én iets brengen! 

In de feestelijk versierde Jacobuskerk bent u op vrijdag 13 december hartelijk welkom om leuke kerstartikelen aan te schaffen en te genieten van gezellige kerstsfeer. De markt duurt van 16.00 tot 21.00 uur en wordt geopend door wethouder Co Lambert die rond 15.45 uur met een arrenslee arriveert. Hij wordt geassisteerd door de kerstman met de boerhoorn. De schaapskudde van het Ballooërveld zal ook bij de opening aanwezig zijn om het winterplaatje compleet te maken. 

Er is weer een verloting en de diverse kraampjes hebben een feestelijk aanbod dat varieert van sieraden, boeken, kerstbakjes en kaarten tot kniepertjes, keramiek en vogeltaarten. In het kerstcafé op de markt kunt u genieten van een hapje en een drankje, waaronder heerlijke glühwein en erwtensoep.

Dit jaar kunt u ook iets naar de kerstmarkt bréngen: nl. overtollig gereedschap. De‘Vereniging Gered Gereedschap’ uit Groningen is dit jaar het Goede Doel. Zij repareren overtollig of oud gereedschap voor hergebruik door mensen elders in de wereld. Deze mensen worden daarmee ondersteund in hun levensonderhoud. (zie ook www.geredgereedschapgroningen.nl)

De kerstmarkt wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Rolder Kerk. U bent van harte welkom!