dorpssoep krul 1EERSTVOLGENDE DORPSSOEP: DONDERDAG 19 DECEMBER 2019

AANMELDEN =NODIG!  VOL=VOL

"Dorpssoep" is een landelijk initiatief, bedoeld om door middel van "samen soep eten" de verbondenheid te vergroten. In Rolde heeft de diaconie van de Jacobuskerk dit initiatief opgepakt. De try-out vond plaats op donderdag 15 februari 2018. 

Sindsdien komen we elke derde donderdagavond van de maand bij elkaar, behalve in de maanden juli en augustus, om samen gezellig  soep te eten in het Tichelhoes in Rolde (Hunebedweg 13a). Er zijn altijd twee verschillende soepen (waarvan eentje zonder vlees) met (stok)brood en boter en een (eenvoudig) dessert. Vanaf 17:30 uur zijn de gasten welkom en om 18:00 uur wordt de soep opgediend. Rond 19:30 uur is het 'samen soepen' weer afgelopen. 

Belangstellenden moeten zich van te voren aanmelden. Dat kan door te bellen naar: 06-10240491 (Kieneke Janssens) of hun komst aan één van de vrijwilligers door te geven. Ook dieetwensen kunnen worden doorgegeven, net als eventuele vervoerswensen. De Dorpssoep is gratis, er slechts wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Meer informatie over het initiatief van Dorpssoep is te vinden op www.dorpssoep.nl en meer informatie over Dorpssoep Rolde is te krijgen bij Janke van Wijncoop: 0592-243426